Casa Alise, feriebolig med to soverom 100 meter fra stranden, Los Boliches, Fuengirola, Costa del Sol, Spania

Velkommen til denne flunkende nye og eksklusive leiligheten i Los Boliches, bare 150 meter fra strendene!

Komplekset og leiligheten er bygget i 2022. Komplekset består av totalt 14 leiligheter og innehar takterrasse, svømmebasseng, treningsstudio, badstu og felles garasjeanlegg. Leiligheten innehar alle fasilitetene du kan ønske deg, som integrert aircondition, varmekabler i alle gulv, innebygde hvitevarer, integrerte spotter, smart- hus- system, innlagt fiber, med mer. Kjøkken og stue har åpen løsning med tilgang til en stor terrasse som kan innlemmes i rommet ved å åpne terrasse dørene i full bredde.

Det er to fullverdige soverom, 1 med dobbelt seng og et med to enkle senger som kan settes sammen. Det ene soverommet er «en suite» med tilhørende bad. Det finnes også arbeidsplass på et av soverommene dersom man vil ha hjemmekontor.

Det er god plass til fire voksne, men ved å benytte den doble sovesofaen i stuen, kan faktisk seks personer bo i leiligheten. Ved inngangspartiet finnes en liten uteplass hvor formiddagssolen kan nytes, på ettermiddagen kan man nyte sol på altan ved kjøkken/stuen. Ønsker man mer sol, er det bare å legge seg på takterrassen, eller dra på stranden. Les mer og book ditt opphold på www.casaalise.eu.

Utdrag av hva boligen tilbyr

Boligtype

Leilighet, 75 m2

Wifi

Gratis - høyhastighet

Beliggenhet

Ved sjøen

Aircondition/Varme

Ja

Sengeplasser/Soverom

6 sengeplasser - 2 soverom

Treningsrom og Sauna

Ja

Baderom

2 komplette bad

Badebasseng

Ja

Planløsning

1 soverom med eget bad. 1 soverom med kontorplass.

Felles bad, kombinert stue og kjøkken. I tillegg er det en terrasse på 11 m2 som kan innlemmes i stuen ved å åpne terrasse dørene i full bredde.

Koselig plass ved inngang til å for eksempel spise frokost. Takterasse, badebasseng, treningsrom, sauna.

Noen av lelighetens løsninger

Bildene viser noen av leilighetens beste sider. 

Flott stue med utgang til terrasse

Den flotte stuen har en fin spiseplass og mulighet for å åpne terrassedøren i full bredde med mulighet til å utvide stuen.

Basseng

Bor du i Casa Alise har du tilgang til et koselig bassengområde i komplekset. Bildet over er fra etasjen over, hvor det er laget til et koselig område for bading og solig. 

Takterrasse

Om du ikke får nok sol på strender eller andre steder er takterrassen bare en kort tur opp. Her kan du nyte solen når du måtte ville.

Nærhet til strender

Med bare 150 meter til de flotteste strendene langs Costa del Sol er du sikret fantastiske dager med sol og strandliv.

Treningsrom

Det blir ikke bedre enn å starte dagen med en treningsøkt for deretter å ta turen i bassenget eller på stranden. Gjester i Casa Alise har tilgang til et treningsrom med tredemølle, elipsemaskin, treningssykkel og løse vekter.

Sauna

Skulle du være glad i sauna er dette også tilgjengelig. Like innenfor treningsrommet finner du en sauna å varme deg i.

Kartvisning