Villa Bjørge, luksusvilla ved sjøen med Jacuzzi, Bergen

Denne luksusvillaen i Bergen er til leie ved noen sjeldne anledninger. Huset ligger bare 10-minutters kjøretur fra sentrum og flyplassen. Videre er det kort vei  fra bussholdeplass og matbutikk. Huset ligger 5-minutters kjøring fra flere kjøpesentre, skøytehall, badeland og bowlinghall. Huset har flotte kvaliteter, nydelig utsikt og ligger bare 30 meter fra sjøen. Her kan man bade i både utvendig og innvendig spabad, eller i sjøen. 

Dette er et fantastisk familiehjem med stor hage fordelt på to etasjer. Havutsikten fra huset er spektakulær, og huset og eiendommen er jevnlig oppgradert og har ellers alle nødvendige fasiliteter. Uteområdet er flott med steingrill og god plass for å tilbringe late dager og soling. Det er nylig innstallert et spabad fra Jacuzzi. Huset har også to terrasser og stor parkeringsplass like utenfor huset. Ved behov gjør vi også tilgjengelig dobbelgarasje med direkte inngang til huset og elbil lader. Huset er sjelden til leie, så vi anbefaler deg å kontakte oss direkte for å sjekke tilgjengelighet.

Utdrag av hva boligen tilbyr

Boligtype

Villa, 250 m2

Wifi

Gratis - høyhastighet

Beliggenhet

Ved sjøen, 10km fra sentrum

Varmekabler

Ja

Sengeplasser/Soverom

8 sengeplasser - 4 soverom

Parkering

Privat usjenert parkering

Baderom

2 bad, 3 wc

Bademuligheter

2 spabad + sjøen

Omtaler

«Flott hus med flott beliggenhet. Huset har en fantastisk utsikt, og det er helt rent. Det har alt du trenger. Nabolaget består av villaer og er veldig stille. Vi var mer enn fornøyd!» – Adrien

«Det har været en helt igennem vidunderlig ferie. Bergen er helt fantastisk, og området her er utrolig smukt. Vi fik besteget Knappefjellet og gået en god tur ved Fløien og nede i Bergen by. Vi har spillet en masse spil og nydt huset her og de mange terrasser og ikke mindst Jacuzzien. Desuden forkælede vi oss selv med vildmarkslaks på grillen. Nok en gang – tak for at vi måtte leje jeres smukke hjem.» – Kim

Planløsning

1. Etasje

Stor stue med både tv krok og egen sitteseksjon med flott utsikt.

Masterbedroom med eget bad og walk in closet. Tv på rommet.

Stort kjøkken med spiseplass, stor entree, direkte inngang til garasje og utgang til to solrike terrasses i front.

Multirom lydanlegg i takene.

 

0. Etasje

2 soverom med store senger, 1 kontor/soverom.

Stor tv stue med tredemølle og elipsemaskin.

Stort bad med spabad, vaskerom og utgang til uteområdet.

Uteområde er stort og solrikt. Her er det en stor steingrill, flott opparbeidet hage. Det er solsenger tilgjengelig samt et nytt spabad fra Jacuzzi.

Booking og reservasjon

Dere er hjertelig velkommen til å booke her. Vi tillater kortbetaling om dette er ønskelig. De beste prisene får dere direkte hos oss. Huset er sjelden tilgjengelig, dersom dere planlegger ferie anbefaler vi dere derfor til å ta kontakt med oss direkte med tidspunkt for ønsket opphold.

Huset legges tidvis ut på følgende plattformer:

Finn.noAirbnb og Booking.com.

Dersom boligen ikke er ledig i kalenderen, ta direkte kontakt med oss. Vi kan muligens gjøre den tilgjengelig akkurat for deg.

Nabolaget

Dette er et vakkert område bestående av villaer. Du vil ikke oppleve støy eller mye trafikk her. Nabolaget er hyggelig og nært skog med turmuligheter, sjø og fjell. Du finner ikke mange overnattingssteder i Bergen som dette, dette er en unik mulighet.

Bussen tar deg hvor som helst i Bergen, og er bare en 10-minutters spasertur unna. Ankommer du fra Flesland flyplass tar det deg 10 minutter med taxi å komme til villaen. Fra byen er det busser, tog og t-baner for å ta deg rundt i byen og områdene rundt byen.

Reiseforslag

Hvis du reiser rundt i denne delen av Norge, og spesielt reiser gjennom Voss, kan du enkelt kombinere ditt opphold med følgende hytter på din vei: 

SanSel Cabin & Vossahytten.

Kartvisning