Velkommen til Casa Alise - Husmanual og instruks for innsjekk

Vi er glade for å ha dere som gjester i Spania. Vi håper dere føler dere hjemme i leiligheten og at dere får glede av alt området har å by på. 

Besøk casaalise.eu for mer informasjon om leilighetene, aktiviterer og opplevelser man kan oppleve i området. (Go to the English guide here.)

Hold kontakten med oss

Epost: sansel.rental@gmail.com

WhatsApp: +1 (251) 650-5892

Telefon: Agnethe: +47 917 52 603 & Tormod: +47 959 94 618

Ta en titt på de andre ferieboligene vi tilby i Spania og på Voss: sansel.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev for tilbud og inspirasjon til reiser.

WiFi

Nettverk: «www.casaalise.eu»

Passord: «enjoythesun»

Før avreise til Spania

Sørg for at du har sendt oss følgende informasjon før du reiser til Spania.

Turistregistrering

I følge spanske utleieregler kreves det at vi melder fra om oppholdet deres til spanske turistmyndigheter. Vi ber derfor om at du oppgir informasjon om alle personer som har fylt 16 år på ankomstdatoen i skjemaet i boksene nedenfor. 

Nøkler til leiligheten

Dørene til bygningen og leiligheten har elektroniske dørlåser. Kodene til dørene vil bli sendt dere før dere ankommer.

I leiligheten henger det et sett med nøkler til dere. Disse henger på veggen bak inngangsdøren. Nøklene går til leilighetsdøren, dør til bygning, sauna og treningsrom. Det er kun behov for nøklene til leilighet/bygning ved strømbrudd, ellers er det nøkkelfri atkomst.

Husk at dørene går i automatisk lås når de lukkes.

Dersom du har med bil, vil du også få tilsendt opplysninger om hvordan få tak i garasjedøråpner.

Utsjekk: Sørg for å etterlate alle nøklene og garasjedøråpner på hengeren i gangen. Dersom du har med bil betyr det at du må ta bilen ut av garajen, og deretter returnere garasjedøråpneren til leiligheten før du drar.

Inn- og utsjekk

Innsjekk er klokken 16:00 og utsjekk klokken 10:00 om ikke annet er avtalt. Tidlig inn- og utsjekk avhenger av om det er andre gjester som kommer eller drar samme dag.

Du får tilsendt kode for  tilgang til bygning og leilighet før du ankommer.

Viktig informasjon om bygningen

Kjøkken

Vennligst ikke sett varme gjenstander på benkeplaten, dette vil lage brennemerker.

Basseng, treningsrom og sauna

Badebassenget er i fjerde etasje. Fjernkontroll til bassengdekselet ligger i vinduet like ved porten til bassenget. Etter bruk av basseng, vennligst lukk dekselet. Ingen glassbeholder eller flasker skal taes med i fellesområdene. Rydd etter deg og sørg for at dører og porter er lukket og låst når du forlater rommet/området. Babyer må bruke badebleie i bassenget. Ungdom under 14 år skal ledsages av voksne i treningsrommet og sauna.

Takterrasse og solsenger

Takterrassen er tilgjengelig fra trappen som går opp fra badebassenget. For å åpne porten til takterrassen, trykk den grå knappen og dra opp porten. Sørg for å lukke porten når du ikke benytter takterrassen. Solsenger må ryddes på plass etter bruk. Det er solsengene rett til høyre på takterassen som er tilgjengelig for felles bruk.

Parkeringsplass

Boligen har egen privat parkeringsplass i garasjen. Gaten utenfor er en såkalt semi fotgjenger gate. Boligen har imidlertid en spesiell tillatelse til å kjøre i gaten med formål å kjøre til garasjen. For at du skal få tillatelse til å kjøre i gaten, trenger vi følgende informasjon fra deg for å registrere kjøretøyet med tillatelse til å kjøre i gaten:

  • Biltype, modell, skiltnummer og farge.
  • Navn på den som eier eller leier bilen.
  • Signert husleiekontrakt

Det enkleste er å ta et godt bilde av leiekontrakten hvor informasjonen over er tilgjengelig, samt bilde av vognkortet om du eier bilen.

Dersom man kjører i gaten uten at denne registreringen er gjort vil det resultere i bøter som ikke er dekket av huseier.

Stilletid

Det skal ikke være høye lyder i bygget etter klokken 24:00 og før klokken 09:00. 

Røyking

Det er ikke tillatt å røyke i leiligheten eller fellesområdene i bygget. Røyking må foregå på leilighetens terrasse eller utenfor bygget.

Instruksjonsmanual

Aircondition

Airconditionen er veldig effektiv. Vennligst skru den av når du forlater leiligheten eller har terrassedørene åpne. Dette er funksjonene du trenger å vite om for anlegget. Vennligst ikke rot med innstillingene utover dette.

Trykk på dette ikonet for å slå på eller av AC i den sonen termostaten er plassert. 

Trykk på temperatur ikonet og styr temperatur opp eller ned med – og + ikonene for å velge ønsket innstilt temperatur.

 Dette ikonet viser aktuell modus for systemet. Dette ikonet kan bare aktiveres på hovedtermostaten i stuen.

Tilgjengelige moduser:

Kun ventilasjon.

 Kun kjølefunksjon.

  Kun varmefunksjon.

 I denne modusen fjerner systemet luftfuktiget.

 

PS: Badene har ikke aircondition. Her er det mulighet for gulv varme, men denne funksjonen er slått av i bygget på den varme årstiden. Dette kan ikke styres fra leiligheten.

 Spotter & Dimming

Det fremstår kanskje ikke åpenbart men spottene som styres fra gangen kan dimmes. Et kort trykk slår dem på og av. Etter de er slått på vil man ved et nytt langt trykk dimme lysene opp eller ned.

Vinduene på soverommene

Vinduene kan åpnes sideveis og innover. Dette er styrt av håndtakets posisjon:

NED = låst

HØYRE = sideveis åpning

OPP = åpning innover

Sørg for at vinduet er lukket helt inntil før man vrir på håndtaket. Om man ikke gjør dette kan man oppleve funksjonsfeil som medfører at vinduet ikke kan lukkes ved at et hengsel hopper ut.

Persienner på soverommene

Når man åpner og lukker persiennene sørg for å bare gjøre et kort trykk på knappen opp eller ned. Om du ønsker at persiennen skal stoppes i en halvåpen posisjon, trykker du kort på bryteren og venter til persiennen har ønsket posisjon. Deretter trykker du kort på knappen, da stopper persiennen. 
Dersom man holder knappen inne for lenge kan det styre persiennen ut av posisjon. Sørg for at det ikke ligger gjenstander i vinduet når det lukkes, dette kan ødelegge motoren.

Robotstøvsuger

Leiligheten er utstyrt med en robotstøvsuger som er lett å bruke. Husk at støvsamleren må tømmes etter et par runder med støvsuging.

Trykk på Clean/Power knappen for å starte støvsugeren. Støvsugeren rengjør alle områder den kommer til. Dersom du ønsker å returnere støvsugeren til dokkingstasjonen før den er ferdig, trykk på «Dock» knappen.

Tømming av støvsamler gjøres som på bildet under.

Dunk forsiktig filteret utendørs for å tømme støv fra filteret og sett den inn igjen i støvsugeren.

Turistguide & Fellesregler

Vi anbefaler at dere tar en nærmere titt på turistguiden. Denne inneholder informasjon om huset og området. Som gjest må du etterfølge huset og sameiets regler. Husreglene er tilgjengelig i guiden. Guiden er også tilgjengelig i leiligheten, men web utgaven er alltid oppdatert.

Veganvisning til leiligheten

Kartet nedenfor beskriver siste del av veien til «Casa Alise». Det aller enkleste er imidlert å benytte Google maps og be om veganvisning til adressen Casa Alise, Calle Fransisco Cano 90, Fuengirola. 

https://goo.gl/maps/t6VZ2ADgvrtng2Q68

GPS koordinater (WGS84 Decimal) til ferieboligen er Latitude: 36.553675, Longitude: –4.6136338.

 
Directon to get into the pedestrian one way street from two angles